Healthy Body, Happy Mind!

Vi er en tverrfaglig, holistisk klinikk som ser mennesket i sin helhet.
Vi hjelper med å skape god balanse i hverdagen – Time to get more balance in your life!

Holistisk helse

Vi tilbyr en kombinasjon av tradisjonell vestlig og østlige behandlingsmetoder. Våre ansatte er svært erfarne på flere områder, og ved å samarbeide på tvers av våre kunnskapsområder kan vi tilby behandlinger som går virkelig i dybden.

En bedre hverdag

Vi har lang kompetanse på muskelterapi og kiropraktikk, og du er i gode hender når du er hos oss. Vi hjelper deg med å bli kvitt plager og smerter, slik at du kan nyte en bedre hverdag med mer energi og positivitet.

Vi hjelper deg å forebygge og behandle stress og plager med et bredt utvalg av ulike behandlinger, fra Dry needling til energimassasje. Ta en prat med oss for å finne den rette behandlinger for deg, så sørger vi for at du får mer overskudd i hverdagen.

Om Oss

Matrix Klinikken ble etablert i 2003 og har siden det vokst til et bredt team med flere terapeuter som behandler folk i alle aldre. Vi gleder oss til å gå på jobb og har stort engasjement i det vi driver med. Vårt motto er at ”Alt henger sammen”, og som vi sier det på klinikken Healthy Body, Happy Mind.

"Jeg har lært mye om meg selv og hvordan jeg blir i møte med andre. Anne er kunnskapsrik og støttende. Jeg skulle bare ønske jeg hadde oppdaget dette tidligere!"

Mann 47Gestaltterapi

"Å gå til Merete er for meg ukens highlight i en ellers travel hverdag. Hennes (yoga-)massasje er ikke bare pleie for kroppen, men også for sjelen."

AnnikkaMassasje

"Jeg ser frem til timene mine med Anne. Å få sortere tanker og følelser til en profesjonell samtalepartner har vært en lettelse for meg. Jeg ser flere muligheter nå og har mer overskudd og energi i hverdagen."

Kvinne, 32Gestaltterapi

"Da jeg kom til Anne føltes livet tungt. Å bli møtt med respekt og varme i en vanskelig situasjon har betydd utrolig mye for meg. Jeg har blit tryggere på meg selv og blitt mer klar over hva jeg trenger for å ha det bra med meg selv og de jeg er glad i."

Kvinne, 35Gestaltterapi

"Vil du gi deg selv en gave? Bestill time hos Gitte på Matrix Kllinikken. Hun har "magiske" hender. Jeg anbefaler henne på det varmeste. Jeg har prøvd massasje mange ganger før, trodde jeg visste hva det var. Gitte gir ordet en ny mening. Jeg går alltid derfra med ett smil. Hun er rett og slett påfyll av energi og velvære i en og samme person. Gitte er som en gave.

Monica, 44Muskelterapi / Massasje

"Var en helt fantastisk deilig opplevelse, god og øm i mange dager etterpå. Jeg visste ikke at ryggen kunne oppleves så godt som etter en times behandling her. Blir en fast rutine fra nå. Behagelig og hyggelig personale som virkelig setter seg inn i problemområdene dine, deilig musik, behagelig duft og fine lokaler. Kan anbefales på det sterkeste.

NicoleMassasje

"Klinikken er helt fantastisk og Gitte er en beste massøren jeg noensinne har fått behandling av. Det er ikke akkurat et drawback at de har kiropraktor, gestalterapeut og ernæringsekspert i tillegg. Jeg kan gladelig anbefale Matarix Klinikken til alle!"

TrudeMassasje

"God kunnskap om idrettsskader og hvordan de må behandles, særlig på triggerpunktene. Anbefales både som vedlikehold og som rehabilitering."

MertTriggerpunktbehandling

"Jeg vil anbefale Matrix Klinikken og terapeut Gitte på det varmeste! Opplevde å bli tatt imot på en ordentlig god måte, og at behandlingen gikk rett på sak og jeg merket markant bedring etter 3-4 behandlinger."

ToneMuskelterapi / Massasje

Behandlinger

Muskelterapi / massasje

Muskelterapi / massasje kan hjelpe stressede, vonde muskler, hodepine, stramme skuldre, nakke, rygg, dårlig søvn, økt restitusjon v skade.

Kiropraktikk

Kiropraktikk, en kiropraktor kan diagnosere, behandle og forebygge plager i nerve-muskel-skjelettsystemet og bedre funksjonsevnen

Gestaltterapi

Gestaltterapi er en internasjonal anerkjent psykoterapeutisk retning der man bl.a ser på muligheter og valg for å skape mestring i eget liv.

Ernæring

Variert og næringsrik mat er essensielt for å optimalisere kropp og hjerne slik at du kan leve et langt og lykkelig liv.

Triggerpunkt behandling

Triggerpunkt behandling fokuserer på muskelknuter ved å presse på knuten, slippe og frigjøre muskelspenningene, effektivt og direkte .

Kopping / Vacumbehandling

Kopping/Vacumbeh for frozen shoulder, muse/tennisalbu, cellulitt, slapphud, redusere smerte i sene, muskel, bindevev, økt elastisitet

Gravidmassasje

Gravidmassasje mot nakkesmerter-kramper-korsrygg-bekkenplager, godt for mor & barnet i magen, du er i trygge hender hos oss med 25 års erfaring.

Machoyoga

Machoyoga for menn, få sterkere kropp, bedre kroppsholdning og bevegelse, mindre muskelplager, stressmestringsverktøy.

Dry Needling

Dry Needling behandling hvor nåler settes i ulike triggerpunkter som er knyttet til et problem. Blir ofte brukt til muskelknuter som sitter dypere.

Energimassasje

Energimassasje hvor en bruker massasje teknikker som kan lette kjeve og hodespenninger, og kan gi økt energi.

Meditasjon

Meditasjonsklasser for bevisstgjøring og som stressmestrings verktøy og mer balanse i en hektisk hverdag.

Tilbud

Bruk byen din– Nye pasienter/klienter får 100,- i rabatt på første behandling dersom du jobber midt i Stavanger sentrum.

Bedriftstilbud – Vi skreddersyr behandlingsopplegg som holder dine ansatte friske og produktive. Ta kontakt med oss.

Kiropraktikk
mars 20, 2019

Artrose – hva er egentlig det?

Slitasjegikt, eller artrose som det blir kalt på fagspråket, er en kronisk slitasje på ledd og leddbrusk. Det er en helt naturlig prosess av det å bli eldre, og alle…
Helse
september 21, 2018

Fordeler ved massasje

Massasje i Stavanger hos HEAL -Massasje reduserer stress -Massasje øker blodsirkulasjonen og kvitter kroppen med avfallsstoffer -Massasje styrker immunforsvaret-her finnes det også en nyere Britisk forskning på massasje og bedre…
Helse
september 20, 2018

Sykefravær – kan det forebygges?

En undersøkelse gjort av SINTEF i 2010 hos et utvalg medlemsbedrifter, ble det beregnet kostnader ved sykefravær. I 2014 kostet en dags sykefravær anslagsvis 2900 kroner, og omlag 14 600…

Gi helse i gave!

Bestill gavekort

Skagen 18, 4006 Stavanger.

Mandag til onsdag kl 08:30 – 18:00 | Torsdag kl 08:30 til 20:00 | Fredag kl 08:30 – 16:00 | Lørdag kl 10:00 – 14:00